Sakit kemaluan tanda nak bersalin?

Hii. Saya 38 w 4 d. Ada turun darah tapi pergi hospital bukaan 1cm so doktor bagi balik dulu. Contraction kerap tapi saya tak sakit kat perut sangat masa mengeras. Saya ada rasa sakit pada tumbun kemaluan kita ni. Sakittt. Nak jalan pon rasa. Ini maksudnya apa pulak ya?

5 Balas

sakit macam mana mummy

4d ago

Dekat surface kita punya tumbun tu pon berasa sakit sangat. Nak jalan memang senget senget. Nak pusing badan sari mengiring kanan ke kiri pon rasa sakit situ