keluar cecair/air

Boleh tk saya tahu kalau ashik keluar cecair je apa tanda dia eh?? Takde keputihan apa pun, just cecair mcm air tapi jernih je n tak berbau pun.. rimas jugak rasa hari2 macam ni.. #firsttimepregnant #36w5d

3 Balas

Kalau xberbau n jernih blh jd jgk air ketuban...better pergi cek...air ketuban bcor pon bahaya pd bby kalau bkurg sgt

3y ago

klau berbau bermksd bkn air ketuban kan

Sis dah bersalin ke, macamana pergi cek up dr kata air ketuban ke atau keputihan.. sebab saya alami benda yang sama

1y ago

maaf , saya juga alami bende yang sama . dah lap kering kering pun still basah 😅 tapi saya baru 26weeks

Ke tue air ketuban ?msa check up ad x bg tau nurse @ doc

5y ago

Tak bg tau pon sbb masa tu igt air keputihan ke apa.. tpi dh setiap hari kluar pelik jugak