Susu Kambing

Hii Mummy ?? .. Boleh Share Sikit .. Susu Kambing Jenama Apa Ehh Yang Sedap & Tak Berbau Bila Diminum ?? .. Kandungan Saya Dah 23 week ??

17 Balas

susu kambing MAEEZ sedap dan ada perisa. elok utk kndungan... dlm tu pon ada kurma, madu, delima, sarang burung walid, collagen... in shaa Allah mmg bgus... sy dh amal kn sejak awal mngdung , then kluar bby antibody kuat sngt syukur . HB ibu pon cantik maintain je

susu best goat..beli dkt mydin..alhamdulillah ank lahir bacaan kuning xtggi 6.8

saya amalkan susu kambing brand karihome. InshaAllah boleh masuk tekak.

sy consume ssu kmbing dlm bntuk tablet kunyah brand karihome

Saya minum susu kambing Hi-Goat . Sedap . Minum suam² .

Susu rizqi mamadil, sedap ...langsung tak der bau hamis

saya minum susu kambing Hi-goat. minum time panas2

Susu kambing yusmira original.. Naikkn hb jgk tau

sya minum ssu kmbing yg djual d mydin, 😬

Sy mnum maaez dan laaz kurma.. kurg mnis..