susu kambing

hi mommies 👋🏻 nak tanya sikit, ada tak recommended susu kambing jenama apa yg bagus ya? saya first mom baru nak cuba minum susu kambing, orang cakap, susu kambing susu kedua terbaik selepas susu ibu, tu yg saya nak cuba.. ikhtiar semoga baby dlm kandungan dpt khasiat yg diperlukan.. boleh suggest tak susu apa yg bagus? 🤔 btw saya dah 23 weeks.. doakan saya dan baby sihat ya.. 🤲🏻 thank you 🥰 #firstmom 🥰

6 Balas

sy mnum susu kmbg najeehah ngn r rayyan kurma delima hazel.alhamdulillah blh rase perbezaan peknen kali ni xde kne simpul biawak..krem.klau nk mnum y higoat pun blh..klau xnk manis

Saya amik susu kambing fresh sis. Hehe. Kalau jenis tepung im not sure sbab xminum kalau bab bancuh2 punya huhu

hai sis. sy minum brand Highgoat. Dr anak first sampai skrg amal brand susu kambing yg sama ☺️

Saya minum jenama Calla susu kambing, mcm2 perisa ada .. kalau x tekak takleh telan 😅

sy minum efferty mama dan lazz susu kambing

saya minum brand karihome