Susu kambing yg bagus

Hai ibu2 semua.. Susu kambing apa yg bagus utk diminum semasa 2nd&3rd trimester.suggestkn jenama pls

17 Balas

i masa second trimester minum susu maaez & lazz both is okay, tak ada bau hamis langsung. saya boleh telan. third trimester saya minum susu dutchlady je hehe

Sy mnum susu kambing lazz kurma. Bgus sgt. Tak berbau & HB sgt okay if always consume. Sy consume since 3 bulan sampai skrg dah 8 bulan lebih.

3y ago

Alhamdulillah tak naik. Still in range la stakat no

susu kambing kari home..ada acid folic juga dalam susu tu.. sesuai utk ibu mengandung.. dan bau kambing pun sangat kurang...

Sy tgok muabellaz minum tamarmilk by farrabeauty. Boleh check di ig muabellaz. Sesuai utk org pregnant. Sy pon nty nak cuba.

Sy mnum susu kmbing Lazz smpai bersalin. Dlm pntang pn mnum jga. Sy ada gdm, tpi xde effect pn, sbb ssu tu gula xtggi.

susu kambing karihome sgt bgus untuk preggy . beli di farmasi . untuk bby pun ada karihome

sy minum susu kambing karihome je..smp dh nk keluar bby..dlm pantang pun minum

Wildan Mama Premium.. Hb ok, semua ok, baby pun xde kuning, alhamdulillah

sy minum wildan dari tri 1 smpai tri 3 setakat ni alhamdulillah ok.

saya minum susu juna dari first trimester sampai now dah 35 weeks