Esok dah 37 week 6 day

Hii mommyyy ! Adaa tak yang gdm ? Esok sayaa dah kenee masukk ward 🥲 kenee bersalin paksaa , doakan semoga smuanyaa dpermudhkan yaa 🤲🏻 first mom ! Kalau sapa ada pengalaman ni share laa yeee 🥹 nervouss dahhh niii !!! Tapi taksabarr nakk jumpaaa babyy 😩❤️

13 Balas

bykkn berjalan dan cangkung awak. kita dlu pon serah dr gdm on insulin alhmdulillah rezeki esk tu cek bukaan da 4 cm xperasan pon tanda ke ap tau² jalan da bukak tp x rase sakit. x jd induce dokte tlg pecah kn air ketuban masuk LB lps sarapan pgi pkl 11 sakit pkl 1 da bersalin. doa byk² ye mintk allah mudahkan pujuk bby mintk dia cari jalan cepat and keluar cepat. 😊

semoga dipermudahkan urusan bersalin nt, semoga ibu dan baby selamat.. sy hari ni genap 38 week ada gdm on dc, tp doc o&g kata boleh tunggu smpai 40 week, sehari sebelum due baru serah diri..

7mo ago

sama dengan saya sis.

Bestnye.. smoga dipermudahkan. Saya 37w3d tp xde gdm. So terpaksa tunggu smpai bila2 masa la baby nak kuar sendiri🤣

Buat teknik nafas jamumall tu sis. InsyaAllah cepat bukaan. Sambil2 baca zikir nabi yunus..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis!!! Saya 37 weeks doakan saya jua ❤️

saya gdm jgk. 37w 2d. harini induced sebab baby dh 4kg. tk sempat nk tunggu 38w 🥹

7mo ago

4kg sis? kusss semangat..smge sis selamat bersalin n dipermudahkn urusan 🤲🏼

msa bersalin bykkan doa dan fikir positive Inshallah permudahkan 🥰

nk tnye gdm buat BSP brape bacaan setiap kali buat BSP..knp kne pkse

moga allah permudah dan lancar kan segala urusan sis da baby 😊

7mo ago

Aamiin tq awakk ❤️

awak bby dah masuk laluan tak? saya next week kena induce 😂 tacudd

7mo ago

dekt bawah tapi dah masuk laluan ke ? atau dah bawah tapi belum masuk laluan? moga dipermudahkan urusan awak bersalin tanpa koyak tanpa jahit amin🥰