Esok dah 37 week 6 day

Hii mommyyy ! Adaa tak yang gdm ? Esok sayaa dah kenee masukk ward 🥲 kenee bersalin paksaa , doakan semoga smuanyaa dpermudhkan yaa 🤲🏻 first mom ! Kalau sapa ada pengalaman ni share laa yeee 🥹 nervouss dahhh niii !!! Tapi taksabarr nakk jumpaaa babyy 😩❤️

13 Balas

awak bby dah masuk laluan tak? saya next week kena induce 😂 tacudd

8mo ago

dekt bawah tapi dah masuk laluan ke ? atau dah bawah tapi belum masuk laluan? moga dipermudahkan urusan awak bersalin tanpa koyak tanpa jahit amin🥰