Esok dah 37 week 6 day

Hii mommyyy ! Adaa tak yang gdm ? Esok sayaa dah kenee masukk ward 🥲 kenee bersalin paksaa , doakan semoga smuanyaa dpermudhkan yaa 🤲🏻 first mom ! Kalau sapa ada pengalaman ni share laa yeee 🥹 nervouss dahhh niii !!! Tapi taksabarr nakk jumpaaa babyy 😩❤️

13 Balas

maaf boleh nak tanya . awak gdm apa ye . diet control ke macam mana

8mo ago

baby awak besar ke? sbb saya on diet control jugak. doctor saya kata diet control tak boleh overdue je. kira boleh tunggu sampai 40w laa. yg serah diri 38w tu doctor kata yg on medicine atau on insulin je.

sy pon ade gdm on diet.. hrni 37w5d.. tp due sy 2 mggu lg..

Inshaallah🥰 byk membaca bersalin tenangg