GDM

Hii mommiess..nak tnye, spe ade pengalaman ade gdm mse preggy..cne ye nk kurangkn kncing mnis supaye bacaan cntik time wt BSP..sy awl2 mnum air gule, dpt detect ade kncing mnis mse preggy..awal2 preggy, elok je bacaan nye..nk msuk 32week dh 3kli wt BSP, 3kli jgk kantoi bacaan time pagi(first bacaan kne puasa)..padahal smlam seblum sy kurang mkn, last mkn tghri tu..ptg n mlm xmkn pape..tp still xok bacaan pgi..yg laen ok plk..pening sy..doc ckp nk wt opointment ngn pakar O&G pn xbleh sb BSP sy xcntik..sy dh kne warded hosp hritu, bcaan ok plk..ni kne repeat lg smggu kt klinik..takut sy klau x ok bcaan lg..plezz uollz ade petua or tips ape2 x.. Maaf agak pjg penulisan sy

12 Balas

kalau saya lebihkan minum air masak. Biar rasa nak kencing je takpe. 😊

5y ago

Tahniah

gdm tu apa mksudnya

5y ago

Oooo phm