16weeks

Hii Momies, Weeks ke berapa mula rasa baby bergerak? Excited first bby ?

12 Balas

sy 20weeks. tp xbrpa jls lg time tu, igtkn perut msuk angin jer..haha.. msuk dkt 6bln, 22-23weeks gtu bru jelas dia bgerak..#1stbaby

Wah bestnye...thanks sharing momies.. Nampaknye lambt lg la dpt rase si kecik ni gerak 🤗

Sy baru masuk 15w...dah blh rasa sikit baby bergerak... alhamdulillah...teruja sgt

5y ago

Rasa sikit je .. on off...

15 weeks... Mcm angin angin gitu rasa dia.. tak tau nak describe 😂

Sy 16w dh rsa tp skrg 18w+ lagi kuat dpt Rasa 😁 ank no 3

Saya pregnant ank 1st . 25weeks paling jelas.

Kalau first baby .. 5 bln baru rasa..

Sy dpt rasa masa 16w, 1st baby..

5y ago

InsyaAllah.. semoga dipermudahkan.. time tu suami tgh membebel dlm kereta, tiba² terasa mcm bubble kuat dlm perut.. sampai skrg, bila suami bcakap je, bby mcm excited tendang sana sini..

Saya 21 weeks..

saya 18 weeks.