macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Hehe sy plak mse awal pregnant mglmi kerap kencing,mlm tu smpai rumah mntua,slm ibu mntua pastu trus cri tndas n bwak kain kcik urk lap,lpastu suami msuk smbil angkat barang ckp,sy asyik ke tnds je bu,x ley bpisah,pastu ibu mntua tnye,la knp..mnantu ibu pregnant,sy mase tu dlm bilik air aduhh laki aq ni,kluar tndas mlu2,mntua senyum je hehe,mse tu bru 4 week,alhamdulillah skrg 11 week..huhu msih lg krap kncing

4y ago

saya pon kencinggg jeee . tgah tido pon trpkse laa bgon 2 ke 3 kli g tNdas. hahaha