macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Mcm sy 7 tahun tunggu baru Allah makbulkan.. Sy bt test.. Pastu suruh Mak tengok.. Tp sebelum tu sy dh bt sendiri kat rumah.. G rumah Mak, ckp x larat nak muntah.. Pastu ckp nk try cek upt.. Sy cek,pastu suruh Mak g tengok.. Menjerit2 orang tua tu seronok😂😂😂 sy anak sulong.. Adik2 semua dh ada anak. Pastu call Mak mertua bgtau,menangis jugak mil 😊 seronok sis.. Tambah2 diorg mmg nantikan Dari kita..

5y ago

Alhamdulillah...tahniah sis ..rezeki ..semoga dipermudahkan segala urusan .. aminnn jaga diri yaa