macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Sy 2hari sblm puase tu dh rse xsdp bdn... First puase mse sahur.. cube2 cek upt... Tibe2 naik double line.. melompat dlm blik air.. trus kejut suami... Pastu wassap mak tnjuk upt tu... Lps tu bukak buku pink bru gtaw family... Mereka smua teruja.. sbb ttc 3thn.. mereka dok tertunggu2 zuriat dr kami... Skrg dh 14week... 😊

5y ago

Alhamdulillah..tahniahhh smuaa 🥰♥️