betul tak

Hihhhii.betul x mommy?? Kalau sy mmg dri duk tendang sana sini. Teruss diammm. 😁😁😁😁😅

betul tak
58 Balas

Hahaha betul sangat.. Kadang2 konon nak buat video time bby tengah aktif kat dlm..sekali bila kita bukak camera trus diam..matikan camera dia aktif balllik🤣mcm tau jeee...nakal taknak orang tengok dia.. Tapi dengan kakak ,bby suka♥️pusing sana pusing sini 🤭

Bby cy klw ddy dia yg pgng kuat ja tendang n gerak2..apa lg skrg ni dah dkt due ddy dia pn seronok kcau2 perut sbp trasa sgt keras bla bby gerak n tendang2 tu..siap gelak lg😂bby lg kuat gerak klw ddy yg kcau2 sbp mom dia jrang2 kcau ddy dia ja yg ska kcau2😂

Baby sya lg sombong. Dia mahu tangan sya saja. Ddy dia dgn org lain, memang x merasa la tendang. Kalau saya dekat dengan org, pergerakkan dia jadi perlahan. Kalau sya duduk sorang, mcm org buka konsert dia bergerak.

Macam Saya Terbalik.. Lebih Pada Daddy Sebab Daddynya Rajin Ajak Borak Rajin Usap² .. Kemain Aktif 😍 Tapi Bila Daddynya Jauh Kadang. Tu Saya Yang Risau Sebab Anak Kurang Aktif Bergerak 😅

Ank sya mcm tu, bile papa dy yg pegg tibe2 diam baik jek...papa dy leps jek tgn dy tendang kuat2 balik 😅 brtuah btol la...dy mcm tau jek tu bukn tgn mama dy, 🤭

mcm bby sya,mybe sbb daddy dia tu tngan besar n berat sma kot..skli letak ats perut dia rsa prsure kot trus dia kick kuat² smpai hsbnd trkjut😅😅😂

Banyak kali letak tangan abah dia,last waktu pagi baru rasa..dia sombong dengan abah dia tapi jangan kuar nanti,berkepit dengan abah,sudah... hahaha

Betul lah klau anak sy tgh aktif lepas tu ddy dia pgg dia terus diam .. kdg2 suami sy merajuk sbb anak tk nk tendang dia blik😂

betui... kekadang sian abi dia... tang tak pegang kemain dia gerak, dan bila abi dia pgg ja perut sepi teroih... ahaha

Sye bru ank first nii..sllu dpt rasa baby gerak brapa week ye? Org kata kalau ank first lmbt. Btol ke? Sye skrng 18week

4y ago

Sama-sama 🤗