Tendang pundi

assalam semua, saya nak betanya pengalaman ibu2 diluar sana , siapa ada pengalaman atau tgh mengalami baby suka tendang pundi kencing je.. ada masa bila dia tgh menendang terasa betul nak tekencing.. kandungn 25w, mmg byk tndg pundi, prgnt ke 3, prgnt sblom ni tak mcm ni .. adkh normal ?? baby xbrpusing ke ? sbb kt pundi je tmpt dia tndg

7 Balas

Saya week26 mmg time ni baby rancak menyepak / tumbuk2 sampai timbul2 bentuk tulang kt perut. Tiap malam mmg kerap bangun ke tandas sebab dah tak boleh simpan lama. Anak ke3 juga ni. Baby phasa lasak seiring dgn chart tumbesaran dia. Huhu. Sabar mommy2 semua. Kita sama.

Hahaha kita sama sis 🤣 Sy pun preggy anak ke 3 Klu dia dh gerak siap2 lah ke tandas gahaha Normal kot sis.. Sbb sy pun cmtue hehe Pasal pusing2 tue sy xpasti lah Tiap kali scan kepala bby kt bwh jew manjang Yg begerak uri saja bila sy scan 😅 Sy pun 25weeks 🤭

Kite sama la.. Normal la tu diorng masi blh berpusing2 dlam tu. Kadang bukan kaki tp kepala dia. Dia guna kepala dia tonjol2 pundi tu🤣 kencing pun asyik rasa xpuas mcm nak terkencing2 je

Baby tendang pundi kencing je tkpe lagi. Jngn dia tendang cervix smpai nk terbuka jln keluar. 🤣 Bila scan, dia siap berlunjur kaki lagi. Ni pujuk2 share dgn baby sorang lagi. #twin

samalah. 24w beria dia tendang kat bawah. senak rasa.kadang sampai terjerit adoii. sebelum ni pregnant takde pulak anak tendang situ je.

mcm saya juga sis.. rupanya baby duduk terlangkup., lg2 malam dy tendang kat pundi on the spot nk kencing time tu kuar sikit je

9mo ago

kann.. aduhh macam2 ragam

sama laa.. kadang rasa mcm shock current . sy tiap kali scan baby breech. 😌