Semasa mengandung, pernah tak ibu punya hidung tiba-tiba berair?

info lanjut: <a href='https://my.theasianparent.com/perubahan-aneh-semasa-hamil' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/perubahan-aneh-semasa-hamil</a>
Voice your Opinion
Pernah, tiba-tiba je berair
Belum pernah kena lagi hidung berair ni

1064 respon

16 Balas

sy ni mmg jenis ad resedung...masa mula2 mengadung tu dlm 4bulan sy dh tk brsin+slsma.....masuk kadungan 5bulan...dh stat balik resedung ni....nk mkn ubat dh xboleh...huhu...jenuh la hr nu rya tisu kt tangan saja

Sebelum pregnant tak pernah berjangkit kalau suami demam selesema. Time preggy sekarang ni boleh pulak berjangkit.. Atau mungkin effect inject kancing gigi minggu lepas.. 🤧

hidung trsumbat ade la.. trpksee belii spray utk legakan hidung..klu x..mmg xley brnafas huhu

trimester kedua... 10 kali buang 10 kali dia dtg balik 😅 skrg trimester ketiga dh hilang dh

tgh dirasakan saat ini ... skali batok mmg xselesa ..pregnant 11 week ..

2y ago

betul tu saya pun alami hal sama batuk batuk memang tak selesa

Tgh merasai skg ni. Pstu sekali bersin2.. Week33

skrng tngah lalui selsema batuk bersin pakej .

tgh mengalami skrg , suspect influenza 🥹

tgh alami batuk + selsema +sakit kepala

skg tgh kena sakit tekak selsema sikit