pregnant

Hi,,nk tnye mommy semua,,saya da 38 minggu,,tp blum ada tanda...tak larat sebenarnye nk tunggu sampai 40 minggu...hihihi..mommy semua bersalin minggu ke brape?? share2 la..??

44 Balas

Sy 39w6d. Ngam2 sehari sblm due date. Mmg sy byk berjalan n siap basuh toilet.

Sy dua2 ank bersalin 36week..yg no 3 nie x tahu berapa week skrg sy dh 33week

Sy lps anak ke4 sume kna bersalin @ 38weeks.. semua kna induce sbb high bp..

38weeks 4days bersalin. Tp induce msuk belon sbb air ketuban kurang. Hihi

sye 37w6d sbb bby songsang. alhamdulillah selamat melahirkan 16/7🤗

sy 38mnggu 1hari..itu pun dh rasa xlarat asyik nk baring je😥

5y ago

same lah dgn saye .. skng 38 mggu 1hri x larat dah nak buat ape2 ...

Minum air sanggul fatimah.. InsyaAllah.. Dipermudhkan

Saya overdue 9 hari. tu pun terpaksa induce 😅

5y ago

Sakit sangat 😭 paling elok tak payah induce. Sebab sakit tu datang semulajadi. Bila induce, sakit tu mcm lain mcm sikit

Sy 40 minggu, betul2 kena EDD yg doc bagi 😆

6y ago

wahh ye ke...saya pun nk masuk 40 minggu...tp x de tanda lagi...awk ade kluar tanda mcm mne??

Saya bersalin masa 35 weeks. Hehehe