pregnant

Hi,,nk tnye mommy semua,,saya da 38 minggu,,tp blum ada tanda...tak larat sebenarnye nk tunggu sampai 40 minggu...hihihi..mommy semua bersalin minggu ke brape?? share2 la..??

44 Balas

Sy anak sulung bersalin 40w6d

37w 5 hari ❤️

Mnggu ke 36 hehe

wife sy 42 weeks.. rasa kesian jgak tgok dua2nya. and sekarang baby dh masuk 23 days

39weeks 1day.

40w 1d 😍

37w6d

Sy pn dh 38weeks . Braxton Hicks dah rsa .bby dh engaged . Xthu la bla bby nk kluar jmpa mamaPapa dy.

5y ago

Yup . Sakit dy mcm kejap ada kejap xada .

Sy bsalin 38mggu 6hari..sy aktifkn diri buat kje umh..jd bsalin pn cepatla..