Angin

Hi mommies..sy bru pregnant around 6 weeks..nak tanya, normal ke kalau saya selalu rasa sakit perut berangin2 mcm gastric even masih kenyang atau baru lepas makan??

65 Balas

Sama... Dah makan n x lapar pun still rasa angin tersngkut kat dada.. Loya mcm nk muntah tapi tak muntah... Pastu lagi tahan lagi pening.. Sudahnya tidur je ubat die

5y ago

kan sis kannn..sama sgt ni situasi kita..bila tidur je x rasa loya tu..bila bgn automatic tekak loya balik n pening2 😭