Pusat bayi timbul (hernia) baby girl

Hi Semua, baby saya sekarang nak hampir 7minggu tapi pusat masih timbul, lebih-lebih lagi bila baby meneran pusat lagi nak tersembul (gambar). Baby semua ok tak meragam, minum susu mcm biasa, perut tak kembung, kencing berak pun normal. Mommies lain pernah ada masalah ni jugak tak? Biasa nya bila pusat ni akan kedalam & baik semula ye? Risau tengok😭

Pusat bayi timbul (hernia) baby girl
66 Balas

Anak sy ppuan ye... Baik bwk ke hospital buat rawatan lanjut.. Sy bwk anak check up..trus buat operation sbb 1 biji dah jatuh kebawah..bila masukkan/tolak ke tmpt asl...dia turun balik...lps 2 hri warded..boleh discaj..& sehat alhamdulilla..xde meneran2.. Sila dptkan rawatan susulan...