baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

hi thnks yg komen2 smua. nk bgtau hritu lpas bby sy kuning tnggi, sy cuba kasi minum susu formula and yes besok cek turun banyak dr 261 turun ke 169 pdahal dia berak skali 2 ja. time sy ksi fully susu badan dia berak lg byk most 4-5 kali atau lebih tp makin tambah. jd esok sy ksi minum susu formula campur la bgi susu badan juga. ksi susu formula tu x bnyak dlm 2-3 botol (buat 1aun jak) shari cmtu. and cek makin turun 169 turun ke 133 and last cek trun 99 terus x cek lagi. lepas dh hbis cek kuning sy bgi fully BF dh lpastu 😊 tp tem tu tali pusat bby sy dh cabut, org ckp lpas dh trcabut tu dont worry mmg akn cepat turun kuning 😁

5y ago

Kan..sy pn dulu cuba bagi susu formula juga..kuning baby cepat turun..