baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

Kerapkan menyusu je cara yg terbaik and selamat. Sabar je. Baby saya pun sebulan lebih kuning. Mcm2 je org suruh saya buat and makan. Tp saya tak ikut pun sbb doctor sndri yg bgthu kerapkan susu. Baby kuning tu pn sejenis demam. Jd stop makan makanan panas buat sementara waktu. Lepas baby sembuh baru start balik mkn panas2 tu. Sabar. InsyaAllah slowly kuning tu akan kurang. Ada masa kta mmg dh stress penat dan gve up. Tp demi baby tu. Sabar je. Bg je susu sekerap mungki. Saya doakan baby cepat sembuh ye. Doa banyak2.