baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

anak sy kuning jgk sblm ni.. tinggi.. 2x msuk bwh lampu.. bg minum susu badan.. tp disebabkan susu bdn org kata jadi isi dia.. dia kurang berak utk kuarkn kuning tu.. smpai sy yg kena admit ward sbb darah tinggi naik sbb x ckup tido susukn badan stp mlm.. tp kuning lmbt turun.. so since sy dh msuk wad.. anak kat rumah.. suami ikhtiar bg susu fm.. mmg byk kuning turun.. berak n kencing byk.. berak kuning2 sume kuar.. pastu sy beli produk Nuraz ikhtiar jgk beli kat kedai2 jamu utk penawar kuning.. pastu letak aloe vera original kat dahi dia.. ikhtiar jgk.. antara 3 bnde kami buat ni xpasti yg mana yg bg kesembuhan.. kami ikhtiar je.. alhamdulillah kuning dh turun dh.. drpd bacaan 19 turun ke 7.5..