baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

Mndikn air kucai. Sy mkn sengkuang cina n air dia dlm tin. Tu bntu bykkan susu jgk.

Susu ibu n doa ibu.. smoga ank sis cpt sembuh.. n mmbesar ngn baik.. 🤗🤗💖

Susu banyak tak. Kalu kerao menyusu 2-3 jam sekali susu tak cukup no point puan

Minum air rebusan dukung anak sis...lps tu bg ank nyusu selalu...

Kerap bg air susu ja... Bila dia bnyk kncing n berak... Kuning cepat kurg....

Kerapka bf nanti kuning turun dgn berak kencing dia sis . Get well soon baby

Kasi susu tu baby supaya kuat berak. Kalau tdur kasi bangun paksa kasi susu

Mumy minum susu kambing and bfeat baby InshaAllah turun kuning baby..

Sy mnum ribena blackcurrant suam.. Alhamdulillah turun kuning baby 😊

Jemur tiap pagi + susuin 2 jam sekali. Di mata emg agak lama sembuh nya