pertanyaan tentang buku kandungan

Heyy, mommy².. Bila ehh kandungan sesuai untuk buka buku pink ?? Sebab sya dh keguguran kandungan 5w.. 12/12/19 sya keguguran..dan skrng , bilaa check upt, positif.. Komen anda , sya hargai ?

2 Balas

Kalau ada pernah kes miscarriage, sis ptut buka buku awal.

4y ago

Trmaksih siss sbb dh bgthu .. Anak sya dh 2, bln lepas dsahkn prgnnt .. tp xda rezeki .. thu²jerr, bulan nie prgnnt lgi pulak ..sbb sya xprnh keguguran ..sbb tue brtnya 🙂

Cepat jgak ehh.. lekat nyer.. tahniah.

4y ago

Trmksh ..sbb dokter ckp ada kemungkinan besar sya akan prgnnt lgi dwktu trdekat .. sbb keguguran xserius sngt .. kluar darah sprti period .. tgok²jerr bby mmg dh xda lgi kt dlm perut ..