Buku pink selepas keguguran

Hye mummy²...saya pernah keguguran sept 2023 semasa kandungan 12mggu...skrg check UPT +ve...seawal bilakah masa yang boleh untuk saya buka buku pink dan scan? #firstmom

3 Balas

kalau yg ad history mc, pi awal pun takpa.. untk doc bagi ubat/vitamin tambahan.. melainkan tkde history mc tu yg boleh tunggu smpai sblum 12w..

as usual, sblm 12w. pergi scan dkt swasta dlu, dh nmpk janin dan heartbeat, baru pi kk ambil tarikh.

3mo ago

oo ok tq☺️

8 minggu boleh pegi scan dan bukak buku pink paling lewat 12week

3mo ago

ok tq☺️