macam mana nak hentikan penyusuan badan ? dan tidak mahu minum susu formula?

hentikan penyusuan badan

2 Balas

usia baby awak? kalau baby awak mmg fasa dah makan dan setahun ke atas.. awak boleh intro freshmilk. kalau baby 6bulan kebawah masih xsesuai. baby masih perlukan susu utk membesar

maksudnya sis nak pam bg dlm botol ke? Kena ajar hisap botol dulu utk bg dia biasa dgn puting botol.

4y ago

saya nak tukar dgn susu formula.. nak hentikan penyusuan badan.. sbb saya nak kerja sis