Adakah anda memainkan peranan membantu dalam menghentikan pemanasan global ke arah kandungan yang sihat? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda memainkan peranan membantu dalam menghentikan pemanasan global ke arah kandungan yang sihat?  <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1306 respon

13 Balas

Ya, dengan tidak melakukan pencemaran udara, tidak lakukan pembakaran terbuka, menanam pokok #TAPactiveusers

tanam pokok, keringkn baju direct sinaran matahari x perlu beli mesin pengering baju

#TAPactiveusers #TAPSupermoms

yess

cold

yes

ya

Ya

ya