x boleh telan air liur.

Help.. x leh telan air liur.. lepas buang ade lagi.. cakap ngan suami anak guna bahasa isyarat ... Paling susah ms mengajar, sik meludah kat luar kelas.. sampai bdk pun pelik tgok.. cikgu meludah.. ☺️kdg² guna bahasa isyarat jugak... Nasib diorang faham.. tapi x leh nk terang lame².. boleh share petua tak.. sesape yg ade pengalaman..

1 Balas

Sy masa 1st trimester dulu pun mcm tu. Mmg sentiasa penuh dgn air liur, sentiasà membuang air liur. Xtau nk buat mcm mana. Nk mkn gula2 tp ada gdm. Kena lalui jugak la morning sickness tu. Alhamdulillah skrg dh 35w++

4y ago

Semoga sy dapat melalui fasa ini dengan sabar... Moga Allah permudahkan.. tq komen...☺️