Air liur berlebihan ketika Hamil

Ada sesiapa pernah alamai air liur berlebihan semasa hamil? Sampai x boleh nak telan sbb akan rasa nak muntah. Asik meludah sahaja

5 Balas

1st pregnancy saya mcm tu. Air liur banyak luar dari biasa. 2nd pregnancy air liur biasa je. Simptom pregnancy ni lain2.

sama. sampai saya muntah air liur berketul² keluar. dalam hati takkan saya simpan air liur banyak² hahaha

2y ago

same la mcm sy spai ade lndir kahak dkt tekak sbb x blh nak tlan air liur auto nk muntah..klu minum air bru lega...x rase batuk sakit tekak..

sama.. Tu yg buat Makin mual.. try apa² yg minty.. supaya mulut Rasa selesa

same dgn saya pun mcm tu jugak

normal....

2y ago

Thanks ye sis. Samalah. Daya tgh mencuba ni.. Tp masih belum ada yg serasi