Susu badan makin kurang

help me, sy makin hari makin stress. Susu badan makin kurang. Dulu dalam 20min pam susu dpt penuh 5oz. Ni nk dapat penuh 5oz dekat 2 jam pam. Sebelah lagi 2jam pump baru dpt 1.5-2oz. Macam2 petua milk booster sy makan. Sy stress sgt. Anak asyk demand nak susu. Husband taknak formula. Sy stress. Nanti nak masuk kerja dah. penat sy cakap kt husband sy nk cmpur formula. Dia asyk cakap nak ikhtiar cari milk booster jugak. Sy makin tertekan.

5 Balas

Jangan stress. Kene belajar lagi ilmu penyusuan . Kene tahu konsep "demand & supply".. boleh follow ig nad masrom,dia banyak sharing ilmu penyusuan..harap jawapan ni dpt bantu sis☺️