Kurang susu badan

Haii semua.. sy baru berpantang 25hari.. tpi susu badan sy makin berkurang.. masa baru melahirkan susu badan sy terlampau banyak.. smpai basah teruk baju saya.. tpi bila dh makin lama makin kurang.. macam2 dh sy makan untk tambahkan susu badan.. org ckp klau makan lobak putih susu badan bnyak.. sy dh mkn tpi still sama.. sy terpaksa bagi ank mnum susu formula.. ad tak yg tau mcm mne lgi boleh tmbahkan susu badan?

1 Balas

set mind kita yakin yang susu tu ada, banyak dan cukup untuk baby.. insya Allah.. rajin pam.. sy masa pantang smpai skrg lepas susukan anak mesti pam sbb nak keluarkan lebihan susu yg anak tak minum. nak proses susu baru. insya Allah.. moga dimudahkan urusan.😊