Kurang susu badan

Anak sy dh 3 bulan tolak minum susu formula,,die nak susu badan je, tpi susu badan sy makin kurang,, hnya ikut demand baby je die df,, spe yg snggup bgi susu badan die ebm kt syaa , ada takk, sbb saya nk hntr kt rumah pngasuh#ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

tengah direct bf mmg normal la hasil pam sikit. ke puan pam kat tempat kerja tu sikit tak cukup walau dh pam 2 3 jam sekali? btw sorry tksempat share ebm, anak pn dh nk wean off now 1y11m. semoga jumpa ❤️

nanti jadi anak susuan pulak. okay ke? and confirm ke susu badan Ibu lain dia nak? pernah try?

3w ago

takpernah sis,, tula kena bt surat hitam putih