Normal ke 7 Week xrasa cramp sgt perut. Ada hari rasa ada hari x.. Skrg dh kurang rasa cramps perut.

Help me, risau 😭#ingintahu

3 Balas

ok je tu. selagi takda spotting/bleeding, insha'allah semua ok. jgn stress sgt ye. teruskan makan folic acid & makan makanan bernutrien, berkhasiat.

2y ago

sama2. moga semua selamat & dipermudahkan utk awk☺️

Normal nnty sepanjang pregnancy u akan rasa mcm tu. Lagi baby u nk membesar lagi u banyak cramp. Lama2 u akn pndai bezakan cramp yg normal

2y ago

awal2 preggy lagi lah ingatkan cramp nk period jgk 😂 rupanya ada kehadiran lainnya 🥰

normal

2y ago

alhamdulillah 🥰 tq sis komen