Pregnant but with menses

Helo. Ada sesiapa experienced pregnancy with period ? Tak sedar pon dah pregnant berapa bulan sbb period still dtg or irregular period ?

3 Balas

ada sis.. 🙋🏻‍♀️ sya skg bulan2 period tp mgandung...apa org kata bunting pelanduk,haa tulah dia..tp cycle period sya x teratur,masa awal2 mgandung cycle 30 hari lpas tu tukar plak 23hari, 28 hari, 22 hari mcm tulah..lgpn darah y kluar x byk skit2 jak,.. kdg tu rasa mcm eh btul ka aku ni pregnant,tp bila tgok perut sndri tinggi sblh dn mgeras, bru confident tu dtg blik😅

Ada juga... Sepupu sy dh pregnant 4bln Tiba2 darah keluar bnyk ingtkn dh x de bby... Rupanya darh haid dia yg keluar.. Alhamdulillah bby n mom sehat..

4y ago

Sepupu u scan ke? Atau just doc dgr explaination dari sepupu u je? And berapa lama dia period tu?

kwn tmpt keje sy mcm tu.. sedar2 dh 5 bln babynye.. sbb rase gerak2 dlm perut... tiap2 bln period katenye..