Cadangan Nama Bayi Bermula Dari Huruf F!

Hellu Mummies! Ada yang bercadang nak beri nama anak mula dari huruf F? Baby girl ke baby boy ke sesuai je guna huruf F ni. Contoh Min boleh bagi: Kalau Lelaki: Fakhri Fatullah Kalau Perempuan: Fatma Filzah Jom jom kongsikan idea nama anak di ruangan komen!

Cadangan Nama Bayi Bermula Dari Huruf F!
31 Balas

lelaki=Firdaus,Fattah,Firman,Fahmi,Fahim,Faizul,Faizal,Faris perempuan=Fatimah,Fauziah,Fauzana,Fazirah,Farhana,Filza,Flora

Lelaki-farhan,firash,farish,firdaus,fakrullah,fadhilah,fadli,fakrul Perempuan-farhana,farah,farisya,fatihah,fatimah,fatma,

Firas :yg cerdik, tajam akal fikiran Firuz: tajam akal fikiran Faliq Furqan Fawwaz Fatin: bijak Fatimah faqihah falisyah

saya due 28/1 ni .nak letak nama fayyad baby boy.doakan saya dipermudahkan bersalin ya semua ☺️

4mo ago

Aamiin.. Moga sis dipermudahkan.. Saya awl bln 2..tp skg da 37w pn da ase nk tkua🤣🤣🤣

Nama saya Fatin. Anak2 lelaki saya semua bermula dgn F. Sulung bernama Fateh dan yg no 2 bernama Faris

lelaki-faleeq/fareel perempuan -fatinah/fateema

4mo ago

Firash Fakhrul Fattah

nama baby perempuan & lelaki. pangkal N Q. contoh nama baby lelaki Noah Qhalifah.

fariha fatimah fazilah fatihah fatanah fahmi fikri fahri fahrin fakrul fazrul

Apa nama belakang yg best kalau nama depan dia Noah eh? Ada idea tak..

4mo ago

Noah ayden Noah aryan Noah adrian Noah faliq, faleeq

saya Suda set Nama baby bakal lahir boy MUHAMMAD HANAFI girl NUR NAFEESA