Nama baby girl huruf F

Hi mommies, boleh suggest kan tak nama baby girl yg mula dgn huruf F? #firstbaby #bantusharing #1stimemom

23 Balas

Fera Fizazah Filzah Fidah Fifi Fatisya Fitriani Fithian Fiorina Fitriasha Fildannur Fina Fiona

Fatimah Fadik Fadillah Farisha Farhana Farha Farah Faiznur Fauziah Faizah Fazura Fatihah

Farhana.fatma.fatima.fatihah.fatin.farisya.fauziah.fasha.farahanum

Fatiha, Farzana, Fatima, Faezah, Faeqa, Fadwa, Farha, Fatanah

Farhani Faiqah Farhah Fatimah Fyra Fazura Fazilah Farah

Farha Nabilla Farisya Mikayla

Fatehah Al-zahrah, farisya

Farisha, fasha, fatin,

Falisha armel amanda.

fatima,fatin,farah,