Cadangan Nama Bayi Bermula Dari Huruf F!

Hellu Mummies! Ada yang bercadang nak beri nama anak mula dari huruf F? Baby girl ke baby boy ke sesuai je guna huruf F ni. Contoh Min boleh bagi: Kalau Lelaki: Fakhri Fatullah Kalau Perempuan: Fatma Filzah Jom jom kongsikan idea nama anak di ruangan komen!

Cadangan Nama Bayi Bermula Dari Huruf F!
31 Balas

Lelaki Firas Faris Faeeq Faqih Perempuan Fatehah Faqiha Fatemah Farisya

lelaki: Fayyad perempuan: Farwizah

nama Bayi perempuan/ lelaki bermula huruf A ??

5mo ago

Aaira aurora amanda aura adawiyah annur adriana Anaqi annas ahmad adrian afif arman aisy

felisha , farina , fasha , faridzul , fazni , fahrin

perempuan Fatimah az-zahra lelaki-Fazrin/ farish

Lelaki - firaz faleeq Perempuan- fahira farisya

lelaki : fairuz perempuan : farhatul fairuzah

fattah, farhan, faizul, fakrul, firman

boy:fatih girl:fatimah, Fatmawati,fiza

please suggest nama huruf j

5mo ago

Jasmin Jeslina Jazlin Jauhari Johan Johari Junaidah