Duedate on January, My first Pregnancy

Hello mommies. Any advice for preparation, during and after ng panganganak. Para rin po di ako masyado mahirapan sa panganganak. Sa public lying in po ako manganganak sana. 1st time ko palang po manganganak, sa January 13 due date ko po. Im 20 years old. Kaya onti palang po idea ko thru research po. Pls help.

3 Replies

About sa stuff to bring, just search on youtube about hospital bag and what to bring on the big day to prepare. But also prepare yourself mentally for giving birth. Also heads up on long lines especially bc its a public facility. Give your hubby a heads up to lengthen his patience with you will be uncomfortable all throughout labor. 😊

Hello, search ka po ng mga need mo po bitbitin kapag manganganak ka na and then lagi po sundin sinasabi ni ob

up.............