How often do you have a heart-to-heart conversation with your spouse?
Voice your Opinion
Daily
Everytime it's needed
Rarely
None
Others (Please comment)

2374 respon

12 Balas

Mesti buat hari2... Husb pun tak segan nak share. So kita blh tau dgn detail ape pasangan kita suka dan tak suka like first date❤️

Tak tahulah.. Bagi saya komunikasi dalam rumahtangga sangat penting. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Before tido. Wajib borak hati ke hati. Encourage husband untuk jujur.

jarang..bler ade bnda yg kte xboleh simpan da bru luahkan..

Daily. 😊 A must.

Jarang jarang

daily

😕