Hb drop 8.7 biarpun tk mnm cafein, suka mkn sayur, mkn iberet 2-3jam selpas mkn mlm ada yg mcm sy x?

20 Balas

sama macam saya ngandung anak first. tukar la cara makan mcm mana sekali pun tetap sama juga bawah 10 . sampai xtahu dah nak buat apa . siap kene makan ubat cair darah lg masa ngandung . segala makanan yg blh drop hb elak habis . bila ambik darah keputusan ok je . pregnant kedua pun sama juga hb low tatahu lah kenapa . pembawakan ke apa . masa x pregnant pun hb low juga 😂🥲