Hb drop 8.7 biarpun tk mnm cafein, suka mkn sayur, mkn iberet 2-3jam selpas mkn mlm ada yg mcm sy x?

20 Balas

Kdg2 sbb mmg kite tkboleh tolerate. Sye makan maltofer ikut time, dh tk amek caffein. Tetap drop tkpernah statik/naik. Last2 28 weeks kene cosmofer. Pasrah jela 🤣

2y ago

Masukkan ubat iron dlm darah. Kene iv drip kalau hb awk tk naik jgk sblom 28 weeks. Nnti mesti misi akn explain bende ni. Jgn risau tkde pape pon sakit pon tk. Terima je yg terbaik utk bby dlm perut.