Hb rendah

Hb saya rendah.. Boleh share tak makanan apa yg bileh naikkan hb?? Tq ?

13 Balas

Jambu batu dan jgn minum minuman bkafien, sy 2minggu lepas pegi klinik hb turun 9.8, kemudian kena suru dtg balik minggu strusnya, sblm bklinik 2hari mmg da x mnum bkafien, kmudian lepas mkn mlm mkan jmbu batu. Syukurla skli bklink tu, hb sy 12.9.Memang bkesan dan minum ubat time perut kosong @ 2-3jam lepas makan. Jarakkan wktu mnum ubat tu.