Hb Rendah

Hb rendah? sekarang prgnant 35 minggu hb turun jadi 7.0 sekarang 8.0 naik skit je.. Ubt mkn tapi ad skip lh sbb muak mkn hari2.. 1 hari 3 bji jadi muak walaupun perisa coklat.. Ad cadangan tak utk naik kn hb slain mkn ubt.. Sbb dh try mkn ubt jambu n lain2 tapi sma je tk naik.. Tk prnh naik 11 pun..

1 Balas

Kena paksa jgk mkn ubat. Tu je caranya sis. Org yg hari2 mkn pun blum tntu naik hb. Inikan pulak sis skip sbb muak. Kena jgk paksa. Ingat demi bby.