hb low

Hb low sampai da tak tau Nak makan apa...kami try mamariam..Ada spe2 makan mamariam X? Okay dak? Ke Ada yg tak rasi?

2 Balas

saya pun hb low sgt..skrg 2 mgu skli cek di kk..doc bg zinkofer xblh mkn muntah non stop..jd ambil jus mamariam dn skli beaumama..bru try consume..hope 30 haribulan ni pg hb bertambah la..

Sy pn hri tu chek 32 mnggu hb rendh 10.7 risau jgk.. so sy cba mnum pink lady.. tngok lgi dua mnggu hrp ada perubhan lah hb sy tu😔