Ada tak mummies yg hb low tapi tak makan vitamin cuma makan supplement jus mamariam n minum susu shja?

2 Balas

Maaf ya, just my 2 cents. Jgn bgantung sgt dgn supplement. Even mkn ubt pil pun. Pemakanan (real food) pun kena ada. Klu dh jumpa dietitian mesti tahu apa yg boleh mkn utk bantu tmbh darah. Pls try yr best to find the right alternative.

sis.. try mkn kurma.. kerang.. jambu batu.. bayam.. sayur2 ijau.. selain susu la.. susu bg sy mamadil pny atau HL pny je sy cdgkn.. sbb xmnis.. tkut sgkut gdm plk