apple hijau vs sunwik

Hb akan naik x

apple hijau vs sunwik
7 Balas

Saya mkn apple hijau je sis. Hb Alhamdulillah okay je tiap kali checkup. Jambu batu pon mmbantu jgkk. Makan je.

depends pada body seseorang.

Makan pisang puan

Jambu batu pun naik kn hb sis try la...

Cube rebus longan kering dengan kurma merah, kurma hitam, dalam 30 minit dalam 1 liter air, kacau sehingga bertukar warna mcm air teh.. kacau selalu jangan henti tau.. Ni tips untuk naikkan HB, dan nanti lepas bersalin sesuai minum untuk milk booster.. InsyaAllah.

sedap la pulak sunquick..😊..mkn delima jugak sis, hb ok..

Sy c/up harini. Semalam makan delima. Hb 14.0. Bulan lepas 12.0 lebih ja

5y ago

Saya makan buah delima sis