tanda awal hamil

hay semua saya baru berkahwin sebulan lebih yg lepas...skrng sya sllu rasa kram perut bawah pusat, kerap kencing ,dan selalu mual tapi tak prrnah muntah,selalu nak marah sape2 sini yang tau apakah saya mengandung atau tidak?

4 Balas

Hi mommy. Nk tau pregnant atau tak cuma blh check guna UPT saja.. Kdg2 semua tu hormon.. So mmg kena check UPT.

msa sy bru kahwin pun simptom mcm tu. tp rupanya perubhan hormn je. baik tgu lewat haid & check upt..

Better check upt utk confirmation

Da delay ke sis ? bole cek upt