alahan maybe

Hay just nk tanya mommies ada yg pernah terjadi mcm saya x. My kandungan almost 5 month . starting get flu dan sentiasa bersin tapi xde kahak since kandungan 3 bulan..just cecair jernih keluar dari hidung..everday batuk without keluar kahak .. sehari tu batuk 3-5 Kali.. I got sinus but tak teruk.. already asking doctor abt this. The doctor said it's normal .. unless keluar warna hijau (kahak) when batuk dan selsema Bru kene dptkan rawatan.. I still xpuas hati sbb hari2 mcm nie..hari2 hidung meleleh je..what should I do.. kucing dah diasingkan di luar rumah..apa2 husband take care everything of my pets.. rumah sentiasa bersih.. keluar pun selalu pakai mask..ada mommies kene mcm saya?

1 Balas

Panggil org buat spring cleaning once again kt rumah.. Kalini ask helper or maid service yg tlg..tandanya berhabuk.. And selalu tukar apa yg paling dekat dgn kita like cadar,sarung bantal,selimut dan kain tuala.. Tukar sabun basuh kpda lebih lembut like liquid.. I pn sinus teruk..tpi i jaga smua ni then berkurangan.. Psl pet.. Bulu pet sngt2lah kena jaga.. Selalu basuh tgn nk elakkan penularan wabak berlaku.. Sy ada pet jugak.. Lps preggy sy hntr pet kt rumah kwn sy.. Seksa woo bersin time mengandung..time2 tu jgk rasa like nk bersalin..hahaha