pregnant 3weeks 4day

hi... have somebody pregnant 3weeks like me?? did u have meet doctor or not yet??

11 Balas

Sy check upt positive 3 minggu. waktu tu jugak rasa sakit perut sangat dua tiga hari. lepastu pergi klinik. doc scan nampak kantung je. doc kata mungkin awal sgt tapi time tu buka buku pink and doc bg folic acid. dua bulan lepastu scan balik baru nampak janin and doc tetapkan due date.

5y ago

ida I suggest awk pegi klinik swasta hehehe senang tayah tunggu lama2 😂

if u go Private hospital and scan and if Dr cannot scan due to fetus too small, Dr can still do blood test to confirm if you are pregnant. but if u confirmed pregnant and u want to scan to see the baby, better to do it around 6-8 weeks as 3 weeks is still too small.

5y ago

oh i see.. understood ..means, 5weeks above suitable to scan

sy dulu tahu awal mcm sis tp sy pergi mase 5 mggu . tp tetap scan 8 week ke atas . pergi pun sia sia 😂 just blh dpt ubat awal la

5y ago

2nd time da . pregnnt kali ke 3 . 2nd baby tak sempat buat da gugur . tak g hospital pun sbb da kuar abis 😂 good luck sis ... mase ni mmg rasa tak sabar semua ada . mkn asid folic jgn lupa . kalau lambat takut ubat lambat dpt . sian baby nk vitamin hehe

Selalu kalau datang awal, dia check sekejap lepas tu minta datang semula bila masuk 5-6 weeks baru checkup n buka buku pink.

5y ago

ohhh tgu 5weeks above la

mcm mne awk tegerak hati nak check upt? awl nye dpt detect eyh. huhu. ade simptom apa2 x?

5y ago

kdg ke 25 bru mai priod..kdg ke 26 kdg ke 29...

better pergi awal.. sebab boleh elak kalau ada masalah mengandung luar rahim

5y ago

hri tu sye g...klinik swasta..dktor bru tnya bla 1st priod, bla doc dnga msa tu x lps g date delay. trus dya ckp -ve ni...huhu

Yes you can meet n check with doctor for confirmation

5y ago

done cek upt with 15pack upt..all positif...2line..now, im 4weeks 2days..

saya lewat period 1Hari terus positive hamil..

5y ago

Sy pun hari ini 1hari lewat.. Tp td ptg cek - ve..

Untuk lebih lanjut better jumpa doc.

5y ago

sya bru igt na g mgu ni

hi dear you dh buat pregnancy test ?

5y ago

done make test upt with 15pack upt..all positif. 2line..now im 4weeks 2days...have signal vomit and morning sickness